TURVALLISESTI KONSERTEISSA

Yleisöturvallisuus koronavirusepidemian aikana

Kuulijoidemme terveys ja hyvinvointi ovat meille hyvin tärkeitä. Teemme kaikkemme, että olosuhteet konserteissa ovat mahdollisimman turvalliset sekä yleisölle, esiintyjille ja henkilökunnalle, ja että saamme kaikki nauttia jälleen elävästä musiikkielämyksestä turvallisin mielin.

Noudatamme viranomaisten sekä esiintyvien taiteen alojen kattojärjestöjen tekemiä ohjeita ja suosituksia konserttien erityisjärjestelyistä korona-aikana ja päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa.

Konserttiemme yleisömääriä on rajattu, ja yleisön turvaetäisyyksistä konserttisaleissa huolehditaan katsomojärjestelyillä.

Toivomme kaikkien kuulijoidemme huomioivan seuraavat ohjeistukset. Huolehditaan yhdessä turvallisuudesta!

YLEISIÄ TURVALLISUUSOHJEITA

Tulethan vain terveenä

Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän kotiin. Jos tunnet flunssan tai koronaviruksen oireita, tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, voit vaihtaa lippusi toiseen konserttiin (orkesteritoimisto, puh. 06 4202924, 06 4202923).

Turvavälit ja jonotus

Saavuthan ajoissa. Turvatoimista johtuen liikkuminen ja asiointi voi olla tavallista hitaampaa. Varaathan siksi riittävästi aikaa.

Muistathan turvavälit: henkilöiden väliin tulee jäädä 1-2 metrin turvaväli mm. jonotettaessa sisälle konserttisaliin, lipunmyyntitiskillä, WC-tiloissa käydessä tai naulakossa.

Käsi- ja yskimishygienia

Suosittelemme käsidesin käyttöä heti sisäänkäynnin yhteydessä. Käsienpesupisteitä on wc-tiloissa. Muista myös yskiä oikeaoppisesti hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

Kasvomaskit

Jos haluat käyttää konsertissa kasvomaskia, suosittelemme ottamaan ne mukaan itse.

Tehostettu siivous & henkilökunta

Tilojen siivousta on tehostettu. Henkilökunnalla on käytössään kasvomaskit. Lipunmyyntipiste on suojattu pleksilevyllä.

LIPUT: Turvallinen lippujen ostaminen & asiakastietojen kerääminen

Konsertteihin myydään vain paikkanumeroituja kertalippuja.

Huom! Koronavirusepidemian vuoksi orkesteri kerää lipunmyyntitilanteessa poikkeuksellisesti kaikkien asiakkaiden yhteystiedot mahdollisen poikkeusviestinnän (esim. peruutusten) ja mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen vuoksi. Toivomme, että tämä käy kaikille asiakkaille.

Toivomme, että mahdollisimman moni asiakas ostaisi lippunsa verkkopalvelun kautta www.lipputoimisto.fi tai www.ticketmaster.fi.

Tarvittaessa lipun voi lunastaa orkesterin toimistosta ma-pe klo 10–12 ja 13–15 (Keskuskatu 32 A, p. 06 4202923, info@skor.fi) tai Seinäjoki-salin lipunmyyntitiskiltä tuntia ennen konserttia.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Vallitsevan tilanteen vuoksi kausikortteja ei myydä syyskaudella.

Konserttisalissa istutaan turvavälein

Seinäjoki-salissa on normaalisti yli 400 istumapaikkaa. Nyt käytössä on n. 150 istumapaikkaa, jolloin asiakkaiden turvaväli on n. 2 metriä, eli n. joka kolmas paikka on käytössä. Samaan seurueeseen kuuluvat kaksi henkilöä (esim. pariskunnat ja ystävät) voivat siirtyä istumaan vierekkäin.

Väliaika & konsertin kesto

Pääsääntöisesti väliaikaa ei ole. Konserttien kestoa pyritään lyhentämään tuntiin.

Naulakkopalvelu

Koronatilanteen vuoksi ulkovaatteet saa ottaa mukaan konserttisaliin, ja suosittelemmekin näin tekemään, jotta vältämme naulakon ruuhkautumisen ennen ja jälkeen konserttia.

Voit myös jättää ulkovaatteesi vartioimattomaan itsepalvelunaulakkoon. Huomioithan turvavälit toisiin, jos käytät naulakkoa.