SEINÄJOEN KAUPUNGINORKESTERI HAKEE II VIULUN ÄÄNENJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kaupunginorkesterin vakituiseen kokoonpanoon kuuluu jousikvintetti ja puhallinkvintetti, joita täydennetään tarvittaessa lisäsoittajilla. Orkesterilla on monipuolinen ohjelmisto ja teemme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Kamarimusiikin esittäminen on tärkeä osa Seinäjoen kaupunginorkesterin toimintaa ja muusikoiden työnkuvaa. Työhön sisältyy myös opetusvelvollisuus (3 viikkotuntia) Etelä-Pohjanmaan musiikkiopistossa. Hakijalta edellytetään suomen kielen taitoa.

Koesoitto

Koesoitto pidetään Seinäjoki-salissa (Kalevankatu 35, Seinäjoki) maanantaina 23.1.2023 klo 12:00 alkaen. Koesoitossa on mahdollisuus käyttää orkesterin tarjoamaa säestäjää.

Koesoittotehtävät
1) 1. osa kadensseineen jostakin seuraavista Mozartin viulukonsertoista: nro 3 KV 216 G-duuri, nro 4 KV 218 D-duuri tai nro 5 KV 219 A-duuri

2) 1. osa romanttisesta konsertosta tai vapaavalintainen pianosäestyksellinen teos, kesto n. 10 min.

Orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät lähetetään hakuajan jälkeen sähköpostilla.

Haku päättyy perjantaina 9.12.2022 klo 12. Hakemukset lähetetään osoitteeseen paula.pitkakoski@skor.fi. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Toimeen valitun on esitettävä terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista.

Tiedustelut:
Konserttimestari Antti Laasanen, puh. 050 3516175 tai antti.laasanen@skor.fi.