Konsertit > Opas kävijälle

”Tulukaa konserttihin sellaasena ku ootta!”

Elävästä musiikista nauttiminen konserttisalissa on ainutkertainen kokemus. Siellä olet keskellä musiikkia. Hyvänkään tallenteen kuunteleminen tai katseleminen kotisohvalla ei vastaa konserttisalin ilmapiiriä. Konserttisalissa voit olla itsekin mukana luomassa tunnelmaa. Koskaan ei voi tietää, mitä yllätyksellistä konsertissa voi tapahtua!

Seinäjoki-salin konserteissa tullaan esittämään entistä vaihtelevampaa musiikkia. Kaikennäköiset pelot klassisen musiikin vaikeaselkoisuudesta ovat turhia. Hylkää ennakkoluulot, heittäydy vain musiikin pyörteisiin ja luo omat mielikuvasi sävelistä.

Asuvalintasi on täysin vapaa. Musiikkia voi kuunnella ja siitä nauttia niin rennommissa kuin juhlavissakin vaatteissa. Tule sellaisena, miltä itsestä mukavalta tuntuu!

Seinäjoki-salimme on erinomainen konserttisali. Salissa voi istua missä tahansa. Näkyvyys joka paikalta esiintymislavalle on hyvä ja musiikki kuuluu kaikkialle.

Jos pelkäät taputtavasi väärässä paikassa, seuraa milloin muut ryhtyvät suosionosoituksiin. Yleensä taputetaan, kun koko teos on kuultu. Joissakin teoksissa saattaa olla useita pienempiä osia. Kapellimestari kääntyy yleisöön päin kumartamaan, kun koko teos on esitetty. Ilman kapellimestaria soitettavassa kamarimusiikissa teos päättyy, kun soittajat nousevat kumartamaan yleisölle.

Anna musiikin ruokkia sieluasi!