Ajankohtaista

09.02.2018 Kevään SKOR-klubit!


Keväällä Seinäjoen kaupunginorkesteri järjestää kolme maksutonta klubi-iltaa! 

 

 

ti 20.2. klo 20
Culture Club Still Standing

Esko Grundström soolona

Esko Elias Grundström lukeutuu Suomen eniten keikkailevien muusikoiden joukkoon. Hän saattaa esiintyä yhtyeen jäsenenä 300 kertaa vuodessa - mutta yksin vain kentien kerran kolmessa vuodessa. Harvinaisessa soolokonsertissa kuullaan kansanmusiikkia tunnetuista, tunnustamattomista ja kuvitteellisista valtioista tulkittuna lukuisilla instrumenteilla.

 

Konsertit - 2018A - 12 Klubi Rindanickola (konsertit_2018A_12_klubi_Rindanickola-2.png)

 

ti 27.3. klo 20
Hotelli-ravintola Alma

Rindanickola & Hanelles

Piia Kleemola, viulu
Tea Polso, cembalo
Hilkka Rauhala, viulu

Klubilla kuullaan musiikkia Ilmajoelta 1700- ja 1800-lukujen vaihteesta. Samuel Rinta-Nikkolan nuottikirjan polskat ja Salomon Hanneliuksen nuottikirjan säätyläissävelmät muodostavat kiehtovan yhdistelmän Etelä-Pohjanmaalla soitettua musiikkia parin sadan vuoden takaa.

 

 

ti 24.4. klo 20
Aino-lava, Seinäjoen kaupunginteatteri

ENKEL

Leija Lautamaja, 2-rivinen haitari, laulu
Maija Pokela, kantele, laulu
Miia Palomäki, 2-rivinen haitari, laulu
Iida Savolainen, alttoviulu, laulu

ENKEL on pelimannityttöbändi, joka nostaa hittikappaleita vuosisadan takaa nykykansan kuultavaksi. ENKELin 90-luvulla kasvaneiden soittajien musiikki on vaikuttunut yhtä lailla ajasta, jossa se on elänyt että ajasta, jossa sen tekijät elävät nyt. ENKELin musiikki on akustista, luonnonmukaista ja tuoretta, vaikka sen siemenen kylvivät pelimannit maahan jo satoja vuosia sitten.

ENKELin esikoislevy, Kansanmusiikki-instituutin julkaisema Pappilan hääyö valittiin Vuoden kansanmusiikkilevyksi 2016. ENKELin monitasoisiin konsertteihin sisältyvät visuaaliset elementit, nykypäivän ihmistä puhuttelevat teemat sekä huumori antavat kosketuspinnan musiikkiin myös kansanmusiikin ensikertalaiselle.

 

Klubit ovat siis maksuttomia, joten rohkeasti mukaan kuuntelemaan ja ihmettelemään!
Paikkoja ei tarvitse varata etukäteen, vaan voit vaan saapua paikalle nauttimaan musiikista.

 

Klubeilla nähdään!